Server

Server løsning til mindre virksomheder

SERVER


Har du brug for at kunne kommer let til dine dokumenter både der hjemme og når du er i marken så til få penge så er dette en billig server løsning.

Denne billige server løsning har 2 harddiske installeret som giver dig en sikkerhed i at dine date ikke forsvinder hvis en harddisk skulle gå i stykker.
Hvis en harddisk går i stykker, tages den gamle harddisk ud og den nye harddisk sættes i igen. Derefter klarer serveren selv at kopiere dine data over på den nye harddisk så dine dokumenter igen ligger på de 2 harddiske.

Datahastigheden er ikke i top hvis denne billige server løsning vælges men det siger prisen lidt sig selv. Til så få penge får du ikke det hele med du få en løsning der virker og som er fleksibel.

Billig server til filer, billeder og dokumenter samt
deling af tegningsfiler til cnc maskiner
Kun 4999.- Ekskl. moms

2 Bays Server


Denne server har begrænset kapersitet og ydeevne. Det er dog i mange situationer en passende størrelse for de mindste virksomheder. 2 bays serveren har sammen

funktionaliteter som 4 bays server med er ikke lige så hurtig.Kun 4999.- Ekskl. moms

4 bays server


Denne server er mere kraftfuld og har en større data kapasitet . Denner 4 bays server er typisk til firmaer der har behov for en større data mængde til opbevaring af dokumenter, billeder og andre filtyper.Kun 7499.- Ekskl. moms