Om

OM MIG

Digitale løsninger private og erhverv. Jeg bygger på troværdighed og sammenspil med et fælles mål, nemlig at kommer hurtigt og sikkert i mål. Det mener jeg kun kan lade sig gøre det med tæt komunikation og forventnings afstemning inden jeg går igang med opgaven.

Lidt om migDigitale løsninger private og erhverv. Jeg bygger på troværdighed og sammenspil med et fælles mål, nemlig at kommer hurtigt og sikkert i mål. Det mener jeg kun kan lade sig gøre det med tæt komunikation og forventnings afstemning inden jeg går igang med opgaven.

Jeg har i godt 10 år arbejdet med digitale medier og 15 års refaring med computer og netværk. Dertil kommer den generalle interesse for dimser og dibidutter. 


Derfor er det ikke bare en gren jeg sidder på men en helt trækrone af digitale løsninger med dimser og dibidutter. Derfor vil du også se en helt række af forskellige løsninger på min hjemmeside...

Steffen Bloch

FOR ESTIMATER OG EDBRÅDGIVNING

WIFI til private

WIFI


Wifi kan af mange årsager være dårligt i dit hjem eller virksomhed. Dårlig WIFI kan også løses på mange måder.
Ring og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at få mere stabilt og hurtigere WIFI eller klik her.

computer til virksomhed

Computer


Har du for travlt til at sidde og vente på at din computer starter op eller er meget lang tid om at starte et nyt program op. Måske har du flere programmer åben på samme tid og derved har din computer brug for mere ram. Ring og hør nærmere eller klik her.

bærbar til kontor

Bærbar pc


En bærbar pc til kontor brug kan være løsningen til dig der er på farten og bar brug for at kunne tage kontoret med ud til kunden. Med en ny bærbar pc er du sikret en go dag på farten og den bræbar pc er klar få sekunder efter opstart.